DynamicsHUB: De onafhankelijke community voor de groei van uw business

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen van Microsoft Dynamics en ontvang de support die uw business nodig heeft.

Middels DynamicsHUB krijgt u tevens inzicht in de klantbehoeften van Microsoft gebruikers en andere partners. We brengen u de connecties die u nodig heeft om de volgende stap te nemen in uw business en versterken uw landelijk zakelijk netwerk op live events, bijeenkomsten, workshops en online.


PARTNERSHIP

Benefits

CONNECTED
PARTNERSHIP
ENGAGED
PARTNERSHIP
COMMITED
PARTNERSHIP

€995

per jaar

€5.250

per jaar

€7.500

per jaar

PROFILING
Interview (customer case partner) ✔  ✔
Jaarplanning ✔ ✔
BRANDING
Company logo op www.DynamicsHUB.nl ✔ ✔ ✔
ONLINE CONTENT
Artikelen op DynamicsHUB.nl (p.m.) ✔ ✔
Nieuwsbrief item/banner ✔ ✔
Dedicated mailing (p.j.) 1 4
EVENTS
Roundtable (i.s.m. DynamicsHUB) ✔
KORTING ADDITIONELE SPONSORSHIPS
Eenmalige korting € 250 € 500 € 1.000
Korting per goed beoordeelde sessie (>7,5 ) € 250 € 500 € 750
RAPPORTAGE | ONDERZOEK
Periodieke rapportage marketing activiteit ✔
Survey | (i.o.m. DynamicsHUB) ✔

Bekijk hier de gehele Partner Propositie

Wilt u partner worden?

Optimale markt awareness, zodat u hier optimaal op in kunt spelen. Middels een partnership bij DynamicsHUB kunt u echt in contact komen met uw eindgebruikers. Tijdens diverse evenementen, roundtables en bijeenkomsten, kunt u één-op-één het gesprek aan gaan en weten wat er speelt.

We zijn een onafhankelijk, non-profit platform op executive niveau, waardoor u contact kunt hebben met leidinggevenden (de beslissers) in een non-sales omgeving. Daarbij nemen we uw bedrijf mee in diverse mailings, social media posts, etc.  en vergroten zo uw naamsbekendheid onder eindklanten.

ENTER THE COMMUNITY

Blijf op de Hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Engaged Partners


 • “Werken met het team van DynamicsHUB is altijd een genoegen. De arrangementen en de coördinatie van hun conferenties zijn goed georganiseerd en goed uitgevoerd. We zijn al een aantal jaar sponsor van Dynamics Experience en zijn extreem trots onze klanten uit te nodigen voor dit toonaangevende evenement.”

  Michael Uenk
  Chief Commercial Officer
  BusinessBase
 • “Microsoft Dynamics gebruikers faciliteren is onze hoogste prioriteit bij Mprise, maar ook bij DynamicsHUB. Daardoor hebben we beiden dezelfde doelstellingen en opereren we als bemiddelaar voor de connecties tussen Microsoft en eindgebruikers. Daarnaast is werken met team van DynamicsHUB altijd een genoegen en zijn de arrangementen en de coördinatie van hun conferenties goed georganiseerd en goed uitgevoerd.”

  Mirjam Bernsten
  Directeur Business Solutions
  Mprise