Behoud je voorsprong met DynamicsHUB

Wilt u uw voorsprong behouden op weg naar digitale transformatie? Middels een lidmaatschap bij DynamicsHUB blijft u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen van Microsoft Dynamics en ontvangt u de support die u nodig heeft.

Daarbij krijgt u gratis toegang live events, bijeenkomsten en workshops, waarbij kennis gedeeld wordt door onze partners. Nieuw bij uw lidmaatschap dit jaar zijn ‘Customer Insights’. Middels deze evenementen, delen onze leden onderling tips en tricks en nemen u mee in hun eigen oplossingen voor diverse IT vraagstukken.

BLIJF OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Hoe werkt een lidmaatschap?

Bij DynamicsHUB geloven we dat succesvolle bedrijven, verbonden bedrijven zijn met een sterke focus op digitale transformatie en kennisgedreven leiderschap. Middels een lidmaatschap, kunt u uw netwerk uitbreiden en uw digitale positie in de markt versterken. Benieuwd hoe u lid kunt worden?

 1. Klik op de button ‘Word lid van de community’ en vul het registratieformulier in.
 2. U ontvangt het membership contract via de mail.
 3. Vul het contract in, teken het en mail het terug.
 4. Gefeliciteerd! U bent nu lid van de community!

 

ENTER THE COMMUNITY

Wist je dat het lidmaatschap fiscaal aftrekbaar is?

DynamicsHUB is als kennisplatform fiscaal aftrekbaar
Het lidmaatschap kent fiscale voordelen, hieronder vind je de meest gebruikte regelingen:

 1. Zakelijke kosten: Wanneer jij en je collega’s het lidmaatschap gebruiken om de vakkennis op peil te houden of voor een verdieping in het vakgebied, dan valt het bedrijfslidmaatschap onder zakelijke kosten. Ook de bijbehorende vakliteratuur is aftrekbaar. Wil je hier meer over weten, dan kun je dit terugvinden op de website van de Belastingdienst, onder zakelijke kosten.

 2. Werkkostenregeling (WKR): Met de WKR mag je werkgever jaarlijks maximaal 1,2 procent van de totale fiscale loonsom gebruiken voor onbelaste vergoedingen, verstrekkingen of terbeschikkingstellingen. Hieronder vallen ook bedrijfslidmaatschappen en/of studiekosten. Neem hiervoor contact op met personeelszaken of er gebruik gemaakt wordt van deze regeling en welke voorwaarden worden gesteld.

Mocht je wel graag lidmaatschap afsluiten maar niet op bedrijfsniveau, neem dan contact op met Nicole Bahlman voor de mogelijkheden: nicole.bahlman@dynamicshub.nl
Ga naar de Belastingdienst

belastindienst

Engaged Partners


 • “Dynamics Experience bied een zeer goede diversiteit aan sessies en een goede mix van technologie- en business georiënteerde content en bezoekers. Dit biedt veel kansen voor interessante discussies met mede-executives, partners en Microsoft.”

  Célyne Roy
  Business Application Manager
  DABA Nespresso
 • “De toegevoegde waarde van DynamicsHUB is dat je een netwerk van gelijkgestemden uit diverse organisaties hebt, die gedachten en ervaringen met elkaar kunnen delen. Je ontmoet mensen, die je normaliter niet zou ontmoeten.”

  Frank Scholte
  IT directeur
  Prominent
 • “Evenementen en conferenties die gehost zijn door DynamicsHUB zijn altijd van goede kwaliteit. Vorig jaar was de agenda van Dynamics Experience relevant en goed gekaderd, met een goede diversiteit aan sprekers en sessies. De medewerkers zijn uitzonderlijk; erg professioneel en accommoderend. Ik kijk uit naar de volgende events!”

  John Jempson
  Former Head of Finance
  TGI Fridays
 • “Als COO vind ik het interessant om te leren van mensen met verschillende perspectieven, die werken in andere of juist vergelijkbare bedrijven. DynamicsHUB biedt me de mogelijkheid om deze mensen te ontmoeten in een gecureerde setting. Ik vind dat een erg belangrijke waarde van de community.”

  Paulus Flokstra
  COO
  VDH Products