afbeelding-nlpulse-2000x887

Bijna klaar voor de onthulling
Microsoft Nederland heeft een onconventionele stap gezet door het kantoor op Amsterdam Schiphol meer dan tien weken lang te sluiten, zodat de verbouwing een snelle start kende. Onze Microsoft-collega’s hebben deze periode ervaren als een intensieve, maar positieve gelegenheid voor een totale vernieuwing van de cultuur. Zo hebben we onze gemeenschappelijke rituelen herzien om creatiever te worden in de dagelijkse werkprocessen met elkaar en onze klanten met als doel: meer impact maken in de markt. Door onze eigen (digitale) transformatie te beleven, kunnen we meer relevante gesprekken aansturen met onze klanten en partners. Wij willen onze medewerkers in hun kracht zetten om digitaal succes voor hun klanten mogelijk te maken, zodat we hen kunnen helpen sneller te groeien.

Nu zijn we bijna zover om het nieuwe kantoor te openen. De verdiepingen worden stap voor stap klaargemaakt voor onze teams en binnenkort zal het hele kantoor worden onthuld voor het publiek. D/DOCK creëerde een community-omgeving voor de Microsoft-organisatie, onze partners, klanten en het grotere Schipholgebied. Het gehele nieuwe kantoor is nu een Customer Experience. Op deze manier kunnen we onze klanten een echte ervaring van hun digitale transformatie bieden (van strategie en design van de architectuur naar proof of concept). Microsoft heeft de kantoorruimte welke vrij toegankelijk is voor klanten verhoogd van 31 procent tot maar liefst 72 procent. In totaal komt dat neer op een verhoging van 41 procent aan ruimte dat is toegewijd aan klanten!

Daarnaast is bijna de helft van onze oorspronkelijke kantoorruimte verhuurd aan Spaces, de gerenommeerde co-working organisatie. Spaces en Microsoft nodigen alle startups, scale-ups en corporates uit om deel uit te maken van deze unieke gemeenschap. We werken samen om werelden bij elkaar te brengen en een nieuwe te creëren. Een wereld van samenwerking die open voor iedereen is, zodat we allemaal gebruik kunnen maken van de mogelijkheden die co-creatie en de netwerken met klanten en partners ons bieden. Een wereld die innovatie en AI versnelt en succesvolle diensten en oplossingen brengt.

Onze Customer Hub omvat een restaurant, café, auditorium, co-working-ruimtes voor partners en klanten, moderne vergaderfaciliteiten, een Customer Experience Center en een onderwijsruimte. Technologie en menselijk welzijn stonden centraal in het nieuwe kantoorontwerp. Dit brachten wij samen via een aanpak die zowel betekenisvol als intuïtief zou zijn, in een natuurlijke, zachte en zeer diverse context die de identiteit en legacy van Microsoft, onze mensen, partners en klanten uitstraalt.

Hier vind je een voorproefje van onze Microsoft Customer Hub…
We presenteren met trots het eindresultaat in november 2018.
Ben je nieuwsgierig? Blijf ons dan volgen voor de onthulling tijdens de feestelijke opening!