BusinessLeadership

De relatie tussen kopers en verkopers wordt elke dag ingewikkelder. Voor elk potentieel partnerschap moet de juiste koper worden gevonden, kennis over hun bedrijf worden verzameld, de voortgang in de koopcyclus worden bijgehouden en de juiste content worden aangeboden, wanneer en hoe ze dat willen.

Deze veranderingen in dynamiek onderstrepen het belang van moderne verkoop. Als de tijd rijp is, willen kopers nog steeds persoonlijke aandacht van verkopers. De verkoper krijgt daarmee twee taken: zorgen voor nuttige interacties en naadloze transacties.

Met de onderstaande webinars kun je ideeën opdoen over hoe je een echt moderne verkoper in 2019 wordt, dankzij de ontwikkelingen in verkooptechnologie. Bekijk ze allemaal om het jaar te beginnen met de nodige inspiratie voor moderne verkoop. Download ook ons gratis eBook.

1. Verkoopdisruptie: CRM is niet langer voldoende

CRM is niet langer voldoende. Ontdek hoe je automatisering van het verkoopproces kunt transformeren in een AI- en datagestuurd platform. Bij Relationship Selling gaat het niet zozeer om CRM-technologie, maar om data en kunstmatige intelligentie (AI), orkestratie en de klantervaring.

2. De impact van gebeurtenisgestuurde verkoopprocessen

Als verkoopmanager is het belangrijk om je team te helpen hun werk in te delen en prioriteiten te stellen. In de moderne, klantgerichte omgeving vang je via zowel je online als offline kanalen signalen op die je kunt gebruiken om je verkoopteam te coachen en leiden.

3. De impact van het afstemmen van verkoop- en marketingactiviteiten

Maar liefst 58 procent van de marketing- en verkoopmanagers beoordeelt hun mate van afstemming als slecht, volgens SiriusDecisions. Leiders die zich richten op vier hoofdgebieden (planning, leadbeheer, gegevensbeheer en meting), hebben de grootste kans om dit aanzienlijk te verbeteren.

4. De kracht van anticiperende tools

Naarmate de vraag van B2B-kopers naar gepersonaliseerde en relevante informatie toeneemt, kunnen organisaties een voorsprong op de concurrentie nemen door te investeren in datagestuurde technologieën om verkopers te informeren en allerlei mogelijkheden te bieden.

5. Je strategie concentreren op relaties

Leer meer over Relationship Selling met Microsoft en LinkedIn. Ontdek hoe je je verkoopproces strategisch kunt inrichten en een hernieuwde focus kunt geven om waardevolle inzichten te krijgen en authentieke relaties op te bouwen met je klanten.
Gratis eBook: Inzichten voor mode