POWER BI TRAINING – NOVEMBER

Dinsdag 12 november 2019

Power BI – Met Power BI maak je snel op een losse dataset of datawarehouse fraaie visualisaties. Maar hoe begin je hieraan en waar moet je op letten?

Ensior organiseert op 12 november 2019 een training Power BI in een kleine setting, en onder leiding van een Senior Consultant om je te helpen starten met het maken van dashboards in Power BI.

De BI suite van Microsoft biedt uitgebreide mogelijkheden voor gedetailleerde rapportages en dashboards (SQL Server Reporting Services) als ook voor snel op te zetten interactieve dashboards en Self Service BI (Power BI). In deze training gaan we dieper in op de mogelijkheden van Power BI.

“Ik vond de training erg nuttig, geeft meer inzicht in de mogelijkheden en kracht van BI”

Onderwerpen die tijdens de training aan bod komen:
Import van gegevens uit bronnen zoals Excel
Gegevens opmaken en relaties leggen
Dashboards en rapporten maken en delen
Keuze van verschillende visualisaties (grafieken, geo)
Publiceren naar mobiele apparaten
Interactiviteit creëren
Verbinding opzetten via Live Connect

We leggen hierbij niet alleen uit hoe je iets met Power BI realiseert, maar ook welke voor en nadelen kleven aan de verschillende functies. Tijdens deze training werkt u met Power BI op uw eigen laptop. 

Programma

09.00 uur Ontvangst
09.30 uur Start training
12.30 uur Lunch
16.30 uur Einde

Locatie

Buitenplaats Sparrendaal, Hoofdstraat 91 in Driebergen
Route

Kosten

Deelname aan de training is € 495,- per persoon. Bij annulering binnen  2 weken voor aanvang van de training wordt het gehele bedrag in rekening gebracht, een vervanger sturen is natuurlijk mogelijk.