I9yI-h2g

Locatie: Amsterdam
Datum: 25 maart
Voorzitter: Rob Hendriks – IT manager bij het Rijksmuseum

Omschrijving
Op donderdag 25 maart zal de eerste TalentLAB sessie gaan over nieuwe vormen van inzet van talent en uitbesteden van talent- en acquisitie.

De sessie zal een intiem en interactief karakter hebben en is uitsluitend toegankelijk voor eindklanten. Onze voorzitter en moderator van deze roundtable zal van tevoren contact opnemen met de gasten om te inventariseren waar additionele behoeften liggen om ervoor te zorgen dat iedereen aan tafel waarde haalt en brengt uit deze sessie.

*Programma
13:00 – 13:30 uur | Inloop
13:30 – 13:45 uur | Opening
13:45 – 16:00 uur | LAB sessie
16:00 – 17:00 uur | Borrel

Een LAB is een focusgroep die gevormd wordt door een actieve groep leden uit een specifieke industrie of interesse. Binnen LAB’s komen leden regelmatig bijeen om kennis uit te wisselen, resultaten van onderzoeken te analyseren en content te ontwikkelen.

Werkt jouw organisatie al talentgericht?
Het domein talent kent vele aspecten ; zo gaat het niet alleen om de instroom en het vinden van de juiste mensen, maar ook om het maximale halen uit eigen talent en goede mensen behouden.

Vind inspiratie en kennis bij het TalentLAB. Het TalentLAB is het platform van gelijkgestemden die ervaringen delen en samen innoveren op het gebied van talent.

*De invulling van het programma is onderhevig aan verandering.