Toegevoegde waarde

We voeren projecten uit die echte, meetbare waarde voor onze klanten opleveren en bouwen informatiesystemen die bijdragen aan de resultaten van uw onderneming.

ERP & CRM

We creëren en integreren bedrijfsoplossingen op basis van Microsoft Dynamics AX, NAV en CRM. De juiste oplossingen voor uw middelgrote of grote onderneming.

Branche-oplossingen

We bieden deskundige oplossingen die de functionele dekking van uw ERP- en CRM-applicaties vergroten. Een helder aanbod, afgestemd op uw branche of vakgebied.

Totaaloplossing

We bieden innovatieve oplossingen, zoals e-business, business intelligence, documentbeheer en mobiliteitsoplossingen, om aan al uw behoeften te voldoen. Alles in de cloud of on-premise.

Experts

We hebben branche- en vakdeskundigen in dienst die hun hoogontwikkelde technische expertise combineren met diepgaande branchekennis. Ze kennen uw business processen als geen ander.

Internationaal

We hebben veel ervaring met het uitrollen van internationale ERP- en CRM-projecten. Voor grote(re) organisaties met meerdere businessunits, bedrijven of vestigingen in meerdere landen.

Implementatie

We richten Microsoft Dynamics zo effectief en efficiënt mogelijk in volgens uw bedrijfsprocessen. Dit doen we met onze standaard implementatiemethodiek op basis van Microsoft SureStep.

Diensten

We ondersteunen ruim 20.000 klanten met onze krachtige supportorganisatie. U ontvangt advies en begeleiding bij de implementatie en het beheer van uw oplossingen.

Over ons

De strategie van Prodware is er op gericht om voor middelgrote en grote ondernemingen de onmisbare partner te zijn bij de levering van informatiesystemen met grote toegevoegde waarde die hun prestaties ondersteunen.

Prodware creëert, integreert en beheert IT-oplossingen door hoogontwikkelde technische expertise te combineren met diepgaande branchekennis. Daartoe maken we gebruik van Microsoft-software en- technologie.

Contactgegevens

Straat
Daalwijkdreef 47
Postcode/Stad
1103 AD AMSTERDAM
Land
Nederland
Telefoon
085 0600 365
Mail
info@dynamicshub.nl
Web
www.dynamicshub.nl