Terugblik en content Innovations to Success 2017 | Axians

Met veel plezier hebben wij onze klanten in één dag op de hoogte gebracht van strategie en leiderschap, digitale transformatie en samen innovatie versnellen tijdens de verschillende keynotes en break-out sessies op 21 november 2017. Hoe kun je het innovatieve vermogen van je organisatie vergroten en wat is de rol van samenwerken en de ‘human touch’ daarin? Bekijk nu de compilatievideo, alle presentaties en aanvullende content van onze partners van dit evenement.

Terugblik en content Innovations to Success 2017 | Axians

Met veel plezier hebben wij onze klanten in één dag op de hoogte gebracht van strategie en leiderschap, digitale transformatie en samen innovatie versnellen tijdens de verschillende keynotes en break-out sessies op 21 november 2017. Hoe kun je het innovatieve vermogen van je organisatie vergroten en wat is de rol van samenwerken en de ‘human touch’ daarin?

Bekijk nu de compilatievideo, alle presentaties en aanvullende content van onze partners van dit evenement.klik hier om alle content van Innovations to Success klantendag te bekijken.

Bezoek de website van Axians.