GreatCircle en Blue Dynamic starten joint venture voor managed services | GreatCircle

Dynamics 365/AX-specialist GreatCircle uit Nieuwegein en het Tsjechische Blue Dynamic bundelen hun krachten in een joint venture. Deze gaat onder de naam BlueCircle haar managed services diensten aanbieden in de Benelux. Beide bedrijven hebben jarenlange ervaring met het Microsoft Dynamics 365/AX platform en zijn actief in diverse branches, waaronder retail, industrie en logistieke dienstverlening.

Lees meer: GreatCircle en Blue Dynamic starten joint...

Schouw eerste partner met volledige food oplossing op Dynamics 365 Enterprise Edition | Schouw Informatisering

Naar aanleiding van de laatste Spring release van Microsoft in juli 2017, heeft Schouw Informatisering haar food specifieke software voor de voedingsmiddelenindustrie, SI Foodware, volledig operationeel op Microsoft Dynamics 365 Enterprise Edition (D365 EE). Dit was voorheen bekend als de bedrijfsbrede ERP oplossing Microsoft Dynamics AX. Met de lancering van D365 EE tilt Microsoft het gebruik van business applicaties naar een compleet nieuw niveau.

Hiermee is Schouw de eerste partner die een volledige food oplossing heeft op de bedrijfsbrede softwareoplossing Dynamics 365 Enterprise Edition. Vanaf heden wordt er gestart bij de eerste klanten met de implementatie hiervan.

Lees meer: Schouw eerste partner met volledige food...

HSO heeft primeur met nieuwe Dynamics field service-software | HSO

Veenendaal, 27 september 2017 – Microsoft Solution Integrator HSO kondigt een uitbreiding op de bestaande Dynamics 365 field service-software van Microsoft aan. Dynamics Software, ontwikkelaar van Microsoft Dynamics 365 applicaties en onderdeel van de HSO Groep, is de eerste wereldwijd die een dergelijke field service-applicatie lanceert. De oplossing stelt organisaties in staat om het field service-proces van A tot Z te ondersteunen. De applicatie is beschikbaar via Microsoft AppSource.

Lees meer: HSO heeft primeur met nieuwe Dynamics field...

De vier belangrijkste voordelen om machines aan te bieden in een dienstenmodel | Axians

Bij machineleveranciers zijn grote veranderingen aan de gang. Vroeger werd een machine geleverd en daar hield het op, op enkele reparaties en vervanging na. Nu leveren we diensten, gebaseerd op kennis uit waardevolle data, waarbij de klant soms zelfs betaalt per gebruik. Deze verschuiving biedt mooie kansen voor u als machineleverancier.

Lees meer: De vier belangrijkste voordelen om machines aan...

Van systeembeveiliging naar databescherming | Axians

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (in het Engels de General Data Protection Regulation, GDPR) maakt dat iedereen die persoonsinformatie beheert of verwerkt zorgvuldiger, bewijsbaarder en aantoonbaarder te werk moet gaan. In de meeste organisaties vraagt dit om aanpassingen in zowel de technologie als in processen en procedures. Axians helpt organisaties om in control te komen.

Lees meer: Van systeembeveiliging naar databescherming |...

Terugblik Microsoft Inspire 2017 | BusinessBase

Afgelopen week waren Emo, Jan en Maurits namens BusinessBase aanwezig in Washington DC bij het jaarlijks terugkerende wereldwijde Microsoft Partnerevent Inspire 2017.
Met 600 Nederlandse deelnemers van de in totaal 16.000 is Inspire de plek voor partners om inspiratie op te doen, te verbinden en te leren.

Lees meer: Terugblik Microsoft Inspire 2017 | BusinessBase

CHE en HSO tekenen voor samenwerking | HSO

IT-sector en hogeschool werken gezamenlijk aan nieuwe ICT-opleidingen

Veenendaal, 23 juni 2017 – Microsoft Solution Integrator HSO en de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) hebben hun samenwerking op het gebied van opleiding en innovatie met de ondertekening van een Letter of Intent geformaliseerd.  Directeur HSO Nederland Jan Koedijk en CHE-Directeur Janneke Louisa zetten dinsdag 20 juni namens beide organisaties hun handtekening. HSO is de eerste van een groep (IT-)bedrijven waarmee de CHE de samenwerking op deze wijze vast heeft gelegd.

Lees meer: CHE en HSO tekenen voor samenwerking | HSO

Broad Horizon: de grenzen van IT-dienstverlening doorbreken | Abecon

Broad Horizon is een van de weinige full service managed hosting-, cloud-, applicatie- en adviesbedrijven in Nederland. Aan de basis staat Web & Work Cloudspecialist True. Door de komst van Microsoft-specialisten Abecon en GreatCircle en adviesbedrijf Breinwave in 2016, behoort Broad Horizon nu tot de grootste Microsoft partners in Nederland. De groep omvat 250 specialisten en is gevestigd in Amsterdam, Nieuwegein, Maastricht en Gentbrugge. Hier wordt expertise met de volledige Microsoft-stack gekoppeld aan geavanceerde digitale werkplekoplossingen, applicatiehosting en hybride cloud-oplossingen. “Door dataverkeer, applicaties, werkplekken en infrastructuren samen te brengen, worden organisaties veel wendbaarder. De cloud maakt alles nog flexibeler en sneller inzetbaar. Zo kunnen we onze klanten helpen om te innoveren in alles wat ze doen.”

Lees meer: Broad Horizon: de grenzen van IT-dienstverlening...