De vier belangrijkste voordelen om machines aan te bieden in een dienstenmodel | Axians

Bij machineleveranciers zijn grote veranderingen aan de gang. Vroeger werd een machine geleverd en daar hield het op, op enkele reparaties en vervanging na. Nu leveren we diensten, gebaseerd op kennis uit waardevolle data, waarbij de klant soms zelfs betaalt per gebruik. Deze verschuiving biedt mooie kansen voor u als machineleverancier.

Lees meer: De vier belangrijkste voordelen om machines aan...

Van systeembeveiliging naar databescherming | Axians

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (in het Engels de General Data Protection Regulation, GDPR) maakt dat iedereen die persoonsinformatie beheert of verwerkt zorgvuldiger, bewijsbaarder en aantoonbaarder te werk moet gaan. In de meeste organisaties vraagt dit om aanpassingen in zowel de technologie als in processen en procedures. Axians helpt organisaties om in control te komen.

Lees meer: Van systeembeveiliging naar databescherming |...

Terugblik Microsoft Inspire 2017 | BusinessBase

Afgelopen week waren Emo, Jan en Maurits namens BusinessBase aanwezig in Washington DC bij het jaarlijks terugkerende wereldwijde Microsoft Partnerevent Inspire 2017.
Met 600 Nederlandse deelnemers van de in totaal 16.000 is Inspire de plek voor partners om inspiratie op te doen, te verbinden en te leren.

Lees meer: Terugblik Microsoft Inspire 2017 | BusinessBase

CHE en HSO tekenen voor samenwerking | HSO

IT-sector en hogeschool werken gezamenlijk aan nieuwe ICT-opleidingen

Veenendaal, 23 juni 2017 – Microsoft Solution Integrator HSO en de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) hebben hun samenwerking op het gebied van opleiding en innovatie met de ondertekening van een Letter of Intent geformaliseerd.  Directeur HSO Nederland Jan Koedijk en CHE-Directeur Janneke Louisa zetten dinsdag 20 juni namens beide organisaties hun handtekening. HSO is de eerste van een groep (IT-)bedrijven waarmee de CHE de samenwerking op deze wijze vast heeft gelegd.

Lees meer: CHE en HSO tekenen voor samenwerking | HSO

Broad Horizon: de grenzen van IT-dienstverlening doorbreken | Abecon

Broad Horizon is een van de weinige full service managed hosting-, cloud-, applicatie- en adviesbedrijven in Nederland. Aan de basis staat Web & Work Cloudspecialist True. Door de komst van Microsoft-specialisten Abecon en GreatCircle en adviesbedrijf Breinwave in 2016, behoort Broad Horizon nu tot de grootste Microsoft partners in Nederland. De groep omvat 250 specialisten en is gevestigd in Amsterdam, Nieuwegein, Maastricht en Gentbrugge. Hier wordt expertise met de volledige Microsoft-stack gekoppeld aan geavanceerde digitale werkplekoplossingen, applicatiehosting en hybride cloud-oplossingen. “Door dataverkeer, applicaties, werkplekken en infrastructuren samen te brengen, worden organisaties veel wendbaarder. De cloud maakt alles nog flexibeler en sneller inzetbaar. Zo kunnen we onze klanten helpen om te innoveren in alles wat ze doen.”

Lees meer: Broad Horizon: de grenzen van IT-dienstverlening...

Zoetwarenbedrijf Copar kiest sectorspecialist Schouw voor implementatie nieuw ERP systeem | Schouw Informatisering

Jorris van Doorn: ‘De aanpak van Schouw past echt bij de aanpak van Copar; gestructureerd en projectmatig.’

Eén van de grotere spelers op de Nederlandse zoetwarenmarkt: Copar BV uit Raamsdonksveer. Onder andere bekend van de merken Candyman en Italiano. Het bedrijf importeert zoetwaren van over de hele wereld en distribueert verschillende merken en private label producten in Nederland. Momenteel werkt het bedrijf al met softwaresysteem Microsoft Dynamics in combinatie met andere systemen. Echter ontbrak het aan verschillende food specifieke functionaliteit en daarom deed het bedrijf steeds meer buiten de huidige software om. Om dit te voorkomen en dubbele administraties uit te sluiten, startte Copar de zoektocht naar een sectorspecialist met één integraal systeem; naar een nieuw ERP-pakket met een food add-on. Eind maart heeft Copar de keuze gemaakt voor de standaard ERP software Microsoft Dynamics in combinatie met SI Foodware van leverancier Schouw Informatisering.

Lees meer: Zoetwarenbedrijf Copar kiest sectorspecialist...

Factuurverwerking volledig geïntegreerd met Dynamics AX | ISProjects

Uitgebreide functionaliteit, gebruikersvriendelijk en matching van pakbonnen!

Matchen op regel niveau en géén extra licenties AX!
Lennaert Bartelen, Financial Controller, PET Power: “PET Power wilde al jaren de factuurverwerking efficiënter laten verlopen. Geen papierenstroom meer, facturen die kwijtraken en in en uit mappen gehaald moeten worden. Verder wilden wij een strakke autorisatie in de workflow en de facturen altijd en overal digitaal beschikbaar hebben. Voor een oplossing van deze problemen hebben wij enkele softwareleveranciers vergeleken. ISProjects gaf ons de beste oplossing. Wat ons het meeste opviel was de gebruiksvriendelijkheid, overzichtelijke schermen, alles in één pakket én matching van pakbonnen.

Lees meer: Factuurverwerking volledig geïntegreerd met...

Personele schaarste dwingt dienstverlener tot efficiënter serviceproces | CTB xRM

CTB xRM, Microsoft- en kennispartner voor (internationale) organisaties in de techniek, bouw en offshore, signaleert dat veel bedrijven hun resources voor service en onderhoud inefficiënt benutten. Zeker in een tijd waarin veel bedrijven kampen met personele schaarste en steeds veeleisender klanten, is het belangrijker dan ooit om in het serviceproces slimmer met mankracht en logistiek om te gaan. CTB helpt organisaties, die worstelen met deze uitdaging, op weg met een stappenplan en een Field Service-oplossing op maat.

Lees meer: Personele schaarste dwingt dienstverlener tot...