IoT platforms adoption to dominate IT trends in 2018: Hitachi Vantara CTOs | ET CIO

The Things (IoT) platforms' adoption will dominate enterprise IT strategies in 2018, besides smart object storage, analytics and AI, and agile methodologies across the enterprise will all play key roles during the next year, jointly predicts Hitachi Vantara CTOs.

Lees meer: IoT platforms adoption to dominate IT trends in...

Hoe ziet de toekomst van Field Service eruit? | HSO

Moderne field service lijkt in bijna niets meer op de buitendienst van vroeger, toen medewerkers in het veld aan het begin van de werkdag een planning ontvingen en zich daar strak aan hielden. Het was niet mogelijk om die planning te wijzigen wanneer er zich nieuwe ontwikkelingen voordeden.

Lees meer: Hoe ziet de toekomst van Field Service eruit? |...

Sana en Transsmart komen met geïntegreerde e-commerce oplossing | Logistiek

Sana Commerce en Transsmart zijn een strategische samenwerking aangegaan. Doel is het ontwikkelen van een e-commerceplatform voor zakelijke gebruikers inclusief koppeling voor verzendopties, afhaallocaties en berekening van verzendkosten. Dat melden beide bedrijven op de eerste beursdag van Logistica en ICT & Logistiek.

Lees meer: Sana en Transsmart komen met geïntegreerde...

DynamicsHUB: Organisaties dienen actief de regie in handen te hebben | Dutch IT-channel

DynamicsHUB vertaalt als community de behoeften van Microsoft eindklanten naar Microsoft partners en biedt tools en inzichten in hoe deze behoeften met Microsoft toepassingen in te vullen. Alles voor iedereen betekenen, betekent echter gebrek aan focus. Dat geldt zowel voor IT-aanbieders als DynamicsHUB zelf. Daarom wil voorzitter Jay Ramsanjhal de community de komende jaren richten op de impact van digitalisering en automatisering op strategische keuzes van organisaties en Microsoft partners daarin helpen hun pad te bepalen. 

Lees meer: DynamicsHUB: Organisaties dienen actief de regie...

Autoconcern BMW en high-tech offshore bedrijf Ampelmann verzorgen keynote Dynamics Experience 2017.

Op woensdag 1 november 2017 vindt Dynamics Experience plaats bij SPANT! in Bussum. Vandaag heeft DynamicsHUB bekend gemaakt dat de keynote van Dynamics Experience dit jaar gegeven zal worden door autoconcern BMW en high-tech offshore bedrijf Ampelmann.

Lees meer: Autoconcern BMW en high-tech offshore bedrijf...

DynamicsHUB onthult programma Dynamics Experience 2017

Op woensdag 1 november aanstaande vindt de tiende editie van Dynamics Experience plaats in Spant! in Bussum. Tijdens dit event kunt u uzelf helemaal onder laten dompelen in de wereld van Microsoft business software. Met meer dan 20 exposanten en 40 topsprekers kunt u zich op meerdere niveaus laten inspireren en adviseren om daarna met de verkregen informatie direct aan de slag te kunnen gaan.

Lees meer: DynamicsHUB onthult programma Dynamics...

DynamicsHUB and Dynamic Communities Inc. Announce Merger

Amsterdam, August 11, 2017. After a unanimous vote from the members of DynamicsHUB during the general members meetings on June 1st  and on July 6th , 2017, DynamicsHUB and Dynamic Communities, Inc. have officially announced a merger. By joining forces, the Dutch and International Microsoft business communities represent the largest independent Microsoft Dynamics community in the world, with over 100.000 members.

Lees meer: DynamicsHUB and Dynamic Communities Inc....

DynamicsHUB en Dynamic Communities Inc. kondigen fusie aan

Amsterdam, 11 augustus 2017. Na een unanieme stemming tijdens de Algemene Ledenvergaderingen van DynamicsHUB op 1 juni en 6 juli jongstleden, hebben DynamicsHUB en Dynamic Communities Inc. officieel een fusie aangekondigd. Door het samengaan van de Nederlandse en Internationale Microsoft business community ontstaat de grootste onafhankelijke Microsoft Dynamics community wereldwijd, met meer dan 100.000 gebruikers.

Lees meer: DynamicsHUB en Dynamic Communities Inc. kondigen...

De Jong & Laan kiest voor GAC Business Solutions en Microsoft | GAC Business Solutions

Allround oplossing op basis van Dynamics 365

De Jong & Laan heeft gekozen voor GAC Business Solutions als strategisch partner voor de interne automatisering. De accountancyorganisatie gaat werken met één geïntegreerd beheersysteem op basis van Microsoft Dynamics 365. Algemeen directeur van GAC Erik van Driel: “De Jong & Laan en GAC delen een duurzame visie op ondernemen en stellen beiden de klant centraal. Dat is een mooie basis om, samen met Microsoft, de Digitale Transformatie voor deze organisatie verder vorm te geven.” 

Lees meer: De Jong & Laan kiest voor GAC Business Solutions...