IoT platforms adoption to dominate IT trends in 2018: Hitachi Vantara CTOs | ET CIO

The Things (IoT) platforms' adoption will dominate enterprise IT strategies in 2018, besides smart object storage, analytics and AI, and agile methodologies across the enterprise will all play key roles during the next year, jointly predicts Hitachi Vantara CTOs.

Lees meer: IoT platforms adoption to dominate IT trends in...

A critical inflection point for digital transformation | Digitalist Magazine

The next three years will more critical to business survival than the last 50. Why? According to the 2016 Global CEO Outlook from Forbes Insights, “the force and speed with which technological innovation are moving through the economy is creating an inflection point for the business sector.” And with only 5% of organizations mastering their digital strategies to the point of differentiation from their competitors, there is much work to be done.

Lees meer: A critical inflection point for digital...

De kloof dichten tussen de digitale- en zakenwereld | Prodware

Om vandaag de dag relevant en winstgevend te blijven is het onontbeerlijk om de digitale revolutie te omarmen.

ZALTBOMMEL - “Digitale transformatie lijkt vandaag de dag een magisch begrip te zijn in de zakenwereld. De markt hiervoor lijkt zo gigantisch dat zelfs partijen die niet echt experts zijn in deze materie, zaken kunnen doen in digitale transformatie. En dat is alarmerend. Digitale transformatie is een proces waarbij een organisatie digitale technologieën volledig integreert in al haar activiteiten, waardoor ze haar daadkracht significant kan verhogen.

Lees meer: De kloof dichten tussen de digitale- en...

Hoe ziet de toekomst van Field Service eruit? | HSO

Moderne field service lijkt in bijna niets meer op de buitendienst van vroeger, toen medewerkers in het veld aan het begin van de werkdag een planning ontvingen en zich daar strak aan hielden. Het was niet mogelijk om die planning te wijzigen wanneer er zich nieuwe ontwikkelingen voordeden.

Lees meer: Hoe ziet de toekomst van Field Service eruit? |...

De kloof dichten tussen de digitale- en zakenwereld | Prodware

Om vandaag de dag relevant en winstgevend te blijven is het onontbeerlijk om de digitale revolutie te omarmen. 

ZALTBOMMEL - “Digitale transformatie lijkt vandaag de dag een magisch begrip te zijn in de zakenwereld. De markt hiervoor lijkt zo gigantisch dat zelfs partijen die niet echt experts zijn in deze materie, zaken kunnen doen in digitale transformatie. En dat is alarmerend. Digitale transformatie is een proces waarbij een organisatie digitale technologieën volledig integreert in al haar activiteiten, waardoor ze haar daadkracht significant kan verhogen. De uitdaging hierbij is om de hele onderneming te kunnen veranderen en zo processen, operaties, managementmethoden en de bedrijfscultuur opnieuw te bepalen. Het digitale aspect zorgt ervoor dat veranderingsmanagement een nieuwe dimensie krijgt. Dit is dan ook veel meer een sociologisch dan een technologisch onderwerp. Werknemers kunnen zich gedesoriënteerd en obsoleet voelen wanneer ze geconfronteerd worden met alle veranderingen en vernieuwingen die dit met zich meebrengt. Het is belangrijk om uit te zoeken waar weerstand is van mensen en om hier een antwoord op te hebben. Dit kan door middel van goede managementmethoden in elke fase van de omschakeling. Het is essentieel dat alle werknemers de verandering omarmen”, zegt Alain Conrard, CEO van de Prodware Group.

Lees meer: De kloof dichten tussen de digitale- en...

Sana en Transsmart komen met geïntegreerde e-commerce oplossing | Logistiek

Sana Commerce en Transsmart zijn een strategische samenwerking aangegaan. Doel is het ontwikkelen van een e-commerceplatform voor zakelijke gebruikers inclusief koppeling voor verzendopties, afhaallocaties en berekening van verzendkosten. Dat melden beide bedrijven op de eerste beursdag van Logistica en ICT & Logistiek.

Lees meer: Sana en Transsmart komen met geïntegreerde...

Terugblik en content Innovations to Success 2017 | Axians

Met veel plezier hebben wij onze klanten in één dag op de hoogte gebracht van strategie en leiderschap, digitale transformatie en samen innovatie versnellen tijdens de verschillende keynotes en break-out sessies op 21 november 2017. Hoe kun je het innovatieve vermogen van je organisatie vergroten en wat is de rol van samenwerken en de ‘human touch’ daarin?

Bekijk nu de compilatievideo, alle presentaties en aanvullende content van onze partners van dit evenement.

Lees meer: Terugblik en content Innovations to Success 2017...

DynamicsHUB: Organisaties dienen actief de regie in handen te hebben | Dutch IT-channel

DynamicsHUB vertaalt als community de behoeften van Microsoft eindklanten naar Microsoft partners en biedt tools en inzichten in hoe deze behoeften met Microsoft toepassingen in te vullen. Alles voor iedereen betekenen, betekent echter gebrek aan focus. Dat geldt zowel voor IT-aanbieders als DynamicsHUB zelf. Daarom wil voorzitter Jay Ramsanjhal de community de komende jaren richten op de impact van digitalisering en automatisering op strategische keuzes van organisaties en Microsoft partners daarin helpen hun pad te bepalen. 

Lees meer: DynamicsHUB: Organisaties dienen actief de regie...

Xperit verbreedt haar horizon door nieuw partnership | Xperit

Het begon met een trip naar Kopenhagen. Xperit is met het Deense bedrijf Navipartner om tafel gegaan om te kijken of zij iets voor elkaar konden betekenen. Na een aantal referentiebezoeken was het voor Xperit duidelijk. Deze kans laat het Barneveldse bedrijf niet aan zich voorbij gaan.  Xperit Solutions heeft langjarige ervaring met de verkoop- en implementatie van Microsoft Dynamics NAV. De partnership met Navipartner biedt een unieke mogelijkheid om de geavanceerde NP Entertainment oplossing aan te bieden bij musea en attractie parken in Nederland en België.

Lees meer: Xperit verbreedt haar horizon door nieuw...

Reduceer faalkosten met Office 365 | CTB xRM

CTB ziet in de praktijk dat veel bedrijven in de techniek, bouw en offshore de mogelijkheden om hun productiviteit te verbeteren niet volledig benutten. Ook laten zij kansen liggen om faalkosten te reduceren. Door optimaal gebruik te maken van de verschillende functionaliteiten en apps in de Microsoft Office 365 cloud-suite, aangevuld met de slimme Business Process Monitor applicatie van CTB, zijn bedrijven in deze sectoren in staat een impuls te geven aan hun productiviteit.

Lees meer: Reduceer faalkosten met Office 365 | CTB xRM