Autoconcern BMW en high-tech offshore bedrijf Ampelmann verzorgen keynote Dynamics Experience 2017.

Op woensdag 1 november 2017 vindt Dynamics Experience plaats bij SPANT! in Bussum. Vandaag heeft DynamicsHUB bekend gemaakt dat de keynote van Dynamics Experience dit jaar gegeven zal worden door autoconcern BMW en high-tech offshore bedrijf Ampelmann.

Lees meer: Autoconcern BMW en high-tech offshore bedrijf...

GreatCircle en Blue Dynamic starten joint venture voor managed services | GreatCircle

Dynamics 365/AX-specialist GreatCircle uit Nieuwegein en het Tsjechische Blue Dynamic bundelen hun krachten in een joint venture. Deze gaat onder de naam BlueCircle haar managed services diensten aanbieden in de Benelux. Beide bedrijven hebben jarenlange ervaring met het Microsoft Dynamics 365/AX platform en zijn actief in diverse branches, waaronder retail, industrie en logistieke dienstverlening.

Lees meer: GreatCircle en Blue Dynamic starten joint...

Schouw eerste partner met volledige food oplossing op Dynamics 365 Enterprise Edition | Schouw Informatisering

Naar aanleiding van de laatste Spring release van Microsoft in juli 2017, heeft Schouw Informatisering haar food specifieke software voor de voedingsmiddelenindustrie, SI Foodware, volledig operationeel op Microsoft Dynamics 365 Enterprise Edition (D365 EE). Dit was voorheen bekend als de bedrijfsbrede ERP oplossing Microsoft Dynamics AX. Met de lancering van D365 EE tilt Microsoft het gebruik van business applicaties naar een compleet nieuw niveau.

Hiermee is Schouw de eerste partner die een volledige food oplossing heeft op de bedrijfsbrede softwareoplossing Dynamics 365 Enterprise Edition. Vanaf heden wordt er gestart bij de eerste klanten met de implementatie hiervan.

Lees meer: Schouw eerste partner met volledige food...

DynamicsHUB onthult programma Dynamics Experience 2017

Op woensdag 1 november aanstaande vindt de tiende editie van Dynamics Experience plaats in Spant! in Bussum. Tijdens dit event kunt u uzelf helemaal onder laten dompelen in de wereld van Microsoft business software. Met meer dan 20 exposanten en 40 topsprekers kunt u zich op meerdere niveaus laten inspireren en adviseren om daarna met de verkregen informatie direct aan de slag te kunnen gaan.

Lees meer: DynamicsHUB onthult programma Dynamics...

HSO heeft primeur met nieuwe Dynamics field service-software | HSO

Veenendaal, 27 september 2017 – Microsoft Solution Integrator HSO kondigt een uitbreiding op de bestaande Dynamics 365 field service-software van Microsoft aan. Dynamics Software, ontwikkelaar van Microsoft Dynamics 365 applicaties en onderdeel van de HSO Groep, is de eerste wereldwijd die een dergelijke field service-applicatie lanceert. De oplossing stelt organisaties in staat om het field service-proces van A tot Z te ondersteunen. De applicatie is beschikbaar via Microsoft AppSource.

Lees meer: HSO heeft primeur met nieuwe Dynamics field...

De vier belangrijkste voordelen om machines aan te bieden in een dienstenmodel | Axians

Bij machineleveranciers zijn grote veranderingen aan de gang. Vroeger werd een machine geleverd en daar hield het op, op enkele reparaties en vervanging na. Nu leveren we diensten, gebaseerd op kennis uit waardevolle data, waarbij de klant soms zelfs betaalt per gebruik. Deze verschuiving biedt mooie kansen voor u als machineleverancier.

Lees meer: De vier belangrijkste voordelen om machines aan...

Microsoft passeert Salesforce op de markt van CRM-systemen | Customer Talk

Op de markt voor systemen voor customer relationship management heeft een verrassende verschuiving plaatsgevonden. Meer dan 10 jaar lang heeft Salesforce de koppositie in deze sector stevig in handen gehad. Marketing automation was dan ook het werkterrein waar dit bedrijf zich als een van de eerste bedrijven op had gericht. Microsoft is pas later in deze markt gestapt, maar heeft inmiddels een succesvolle inhaalslag gemaakt en domineert nu de CRM-markt.

Lees meer: Microsoft passeert Salesforce op de markt van...

Van systeembeveiliging naar databescherming | Axians

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (in het Engels de General Data Protection Regulation, GDPR) maakt dat iedereen die persoonsinformatie beheert of verwerkt zorgvuldiger, bewijsbaarder en aantoonbaarder te werk moet gaan. In de meeste organisaties vraagt dit om aanpassingen in zowel de technologie als in processen en procedures. Axians helpt organisaties om in control te komen.

Lees meer: Van systeembeveiliging naar databescherming |...