Datum: donderdag 23 November

Tijd:
 09.00 – 13.00 uur 

Locatie: Buitenplaats Sparrendaal, Hoofdstraat 89 in Driebergen

Door het gestructureerd inzetten van een management rapportage en analyse oplossing wordt het nemen van beslissingen een stuk eenvoudiger. U kunt de prestaties van uw organisatie beter monitoren en bijsturen waar nodig op basis van de inzichten die u verkrijgt met een business intelligence oplossing. En weet u wat zo mooi is? Zo’n oplossing heeft u waarschijnlijk al in huis, alleen gebruikt u ze wellicht nog niet.

Datum: 28, 29, 30 november 2017

Locatie: Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht, Jaarbeurs Utrecht, IMCC Plaza

Samenwerken aan rendementsverbetering. Dat is het thema waarmee Transsmart en 7 andere toonaangevende leveranciers van supply chain software en -diensten zich presenteren tijden de beurs ICT & Logistiek. De samenwerking vindt plaats onder de vlag van kennisvereniging IMCC en is gericht op het delen van kennis tussen supply chain professionals en experts. Onze partners op het IMCC Plaza zijn Buck Consultants, HSO, IDS, MP Objects, Sana Commerce, Slimstock en St. Onge.

Datum: dinsdag 28 november 2017

Tijd:
 
10.00 – 13.30 uur 

Locatie:
 
Evert van de Beekstraat 354, 1118 CZ Schiphol

De wereld verandert in een rap tempo. Digitaal is het nieuwe normaal geworden en het dwingt organisaties om na te denken over nieuwe businessmodellen, nieuwe organisatie vormen en het inrichten van een nieuw soort klantrelatie. Klanten zetten zichzelf centraler dan ooit en verwachten van jouw bedrijf een consistente beleving over alle kanalen en contactmomenten. Ongeacht of je in een B2B of B2C omgeving opereert, het moet allemaal snel, simpel, relevant en persoonlijk zijn.

Datum: dinsdag 19 december 2017

Tijd:
 
13.00 – 17.00 uur 

Locatie:
 
Bastion 73, 3905 NJ Veenendaal

Data kan van flinke toegevoegde waarde zijn voor uw bedrijfsvoering. Dankzij data bent u beter in staat om te achterhalen wat uw huidige en toekomstige klanten en prospects precies willen. Met inzicht in data, kunt u beter inspelen op het leveren van uw producten of dienstverlening.