Datum: donderdag 23 November

Tijd:
 09.00 – 13.00 uur 

Locatie: Buitenplaats Sparrendaal, Hoofdstraat 89 in Driebergen

Door het gestructureerd inzetten van een management rapportage en analyse oplossing wordt het nemen van beslissingen een stuk eenvoudiger. U kunt de prestaties van uw organisatie beter monitoren en bijsturen waar nodig op basis van de inzichten die u verkrijgt met een business intelligence oplossing. En weet u wat zo mooi is? Zo’n oplossing heeft u waarschijnlijk al in huis, alleen gebruikt u ze wellicht nog niet.

Datum: donderdag 23 november

Tijd: 11:00 - 12:00 uur

Dat de digitale wereld snel verandert, is binnen organisaties in de techniek, bouw of offshore waarschijnlijk het sterkst te voelen in de commercie. Het verwachtingspatroon van klanten is toegenomen, koopgedrag is veranderd, het tenderproces wordt steeds ingewikkelder en overal is interessante data beschikbaar.

Datum: 28, 29, 30 november 2017

Locatie: Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht, Jaarbeurs Utrecht, IMCC Plaza

Samenwerken aan rendementsverbetering. Dat is het thema waarmee Transsmart en 7 andere toonaangevende leveranciers van supply chain software en -diensten zich presenteren tijden de beurs ICT & Logistiek. De samenwerking vindt plaats onder de vlag van kennisvereniging IMCC en is gericht op het delen van kennis tussen supply chain professionals en experts. Onze partners op het IMCC Plaza zijn Buck Consultants, HSO, IDS, MP Objects, Sana Commerce, Slimstock en St. Onge.

Datum: dinsdag 28 november 2017

Tijd:
 
10.00 – 13.30 uur 

Locatie:
 
Evert van de Beekstraat 354, 1118 CZ Schiphol

De wereld verandert in een rap tempo. Digitaal is het nieuwe normaal geworden en het dwingt organisaties om na te denken over nieuwe businessmodellen, nieuwe organisatie vormen en het inrichten van een nieuw soort klantrelatie. Klanten zetten zichzelf centraler dan ooit en verwachten van jouw bedrijf een consistente beleving over alle kanalen en contactmomenten. Ongeacht of je in een B2B of B2C omgeving opereert, het moet allemaal snel, simpel, relevant en persoonlijk zijn.

Datum: donderdag 30 november 2017

Tijd:
 
10.00

De HR managers van vandaag staan centraal in organisatorische transformatie. Ze zijn deskundigen op vele gebieden: cultuur, diversiteit, inclusie, medewerkersstatistieken, performance coaching, multigeneratie en divers personeelsbeleid, werkgeverbranding, teamflexibiliteit en aanpassingsvermogen, readiness, leiderschapsontwikkeling, opvolgplanning, compensatie, voorwaarden en digitale werkplekstrategie.

Datum: dinsdag 5 december 2017

Tijd:
 09.30 – 14.00 uur 

Locatie:
 Camminghalaan 34, 3981 GH Bunnik

Succesvoller worden in sales en géén ‘surprises’ meer. Wie wil dat nu niet? Het verschil tussen winnen en verliezen zit in de details en een ding is zeker… het spel is de afgelopen jaren forst veranderd. Tegenwoordig is namelijk al ruim 60% van een aankooptraject verlopen voordat een prospect contact met u zoekt. Als u dan pas aanhaakt staat u al 2-0 achter. U moet dus vernieuwend zijn!

Datum: donderdag 7 december 2017

Tijd: 09.00 - 10.00 uur

Topics:

• Dynamics 365/AX

• Jaarafsluiting

Voor wie:

• CIO, CFO

• Finance Managers

• Medewerkers administratie

2018 staat alweer voor de deur. Dit betekent voor veel bedrijven dat een nieuw boekjaar moet worden. Belangrijk is dat u er voor zorgt dat dit boekjaar op tijd is aangemaakt, zodat u in januari zonder problemen de transacties kunt verwerken. 

Datum: dinsdag 19 december 2017

Tijd:
 
13.00 – 17.00 uur 

Locatie:
 
Bastion 73, 3905 NJ Veenendaal

Data kan van flinke toegevoegde waarde zijn voor uw bedrijfsvoering. Dankzij data bent u beter in staat om te achterhalen wat uw huidige en toekomstige klanten en prospects precies willen. Met inzicht in data, kunt u beter inspelen op het leveren van uw producten of dienstverlening.

Datum: donderdag 25 januari 2018

Tijd: 09:00 - 12:30 uur

Locatie: Hotel van der Valk, Winthontlaan 4, 3526 KV Utrecht

Bent u op zoek naar een tijdbesparende oplossing voor uw nanciële administratie? Wilt u weten hoe u de ef ciency kunt verhogen van uw nanciële afdeling? Kom dan op donderdag 25 januari naar het Seminar Extended Banking in Hotel Van der Valk in Utrecht. Gedurende een ochtend krijgt u inzicht in het verwerken van uw digitale bankafschriften. Paul de Bruijn van GreatCircle laat graag zien hoe u door Extended Banking een forse tijdsbesparing kunt realiseren.

Date: 24 - 26 April 2018
Location:
Dublin, Ireland

Tampa, FL
: Dynamic Communities, the supporting organization behind the User Group for Dynamics 365 & AX (D365UG/AXUG), User Group for Dynamics 365 & CRM (D365UG/CRMUG), Dynamics GP User Group (GPUG), and the Dynamics NAV User Group (NAVUG), announces their Summit EMEA conference will be held 24-26 April in Dublin, Ireland at The Convention Centre Dublin.