Op woensdag 11 oktober was Prodware aanwezig op het Smart & Maintenance event in Burgers Zoo in Arnhem. Alles op deze dag draaide om het thema Smart & Maintenance.

Op de stand van Prodware werd door de specialisten van Prodware een toelichting gegeven op de mogelijkheden van Microsoft Dynamics 365 for Field Service. In de congreszaal werden aan de hand van diverse seminars de verschillende facetten rondom dit thema besproken.

Met deze blog blikken wij terug op de dag.

Lees meer: Terugblik Smart & Maintenance Congres | Prodware

Experience. Het is de gouden term waar de consument zich vandaag de dag door laat leiden. Wanneer het ons consumeren betreft, willen we als klant geprikkeld, geïnspireerd en zelfs vermaakt worden. Daarbij speelt “direct gemak” een steeds grotere rol.  Deze trends hebben een grote impact op het retail verdienmodel in het algemeen en de fysieke winkel in het bijzonder. E-commerce cijfers schieten flink omhoog, dus welke rol heeft de winkel nog? Alleen een showroom functie? Feit is dat ontzettend veel retailers worstelen met hun omnichannel strategie.

Lees meer: Waarom is omnichannel zo uitdagend voor veel...

Wist u dat de paardentram in Nederland in 1930 zijn laatste rit reed? Nee? Ik ook niet. Het is te lang geleden voor de huidige beroepsbevolking om daar nog herinneringen aan te hebben. In de tussentijd heeft de paardentram dankzij allerlei uitvindingen plaatsgemaakt voor veel andere vervoermiddelen die sneller, efficiënter en comfortabeler zijn. En ook op andere gebieden zijn we nog lang niet uitontwikkeld. Er zijn zo veel nieuwe mogelijkheden gekomen om sneller, efficiënter en comfortabeler te werken dat het mij verbaast dat nu nog zo veel bedrijven in de productiesector vasthouden aan papier. Alsof ze de paardentram niet willen inruilen voor een hogesnelheidstrein. Het risico dat u als bedrijf loopt als u inderdaad niet meegaat in de ontwikkelingen: dat de concurrentie u razendsnel inhaalt. Spring dus mee op de trein die digitale transformatie heet.

Lees meer: Op weg naar een digitale transformatie in de...

 

Veel Nederlandse organisaties maken gebruik van meer dan 100 spreadsheets om hun bedrijf te beheren. Dat is een zorgwekkende trend. Microsoft Excel is een krachtige tool die persoonlijke productiviteit kan ondersteunen, maar wanneer het een integraal onderdeel van uw bedrijfsproces wordt, of erger nog, een hulpmiddel om transacties te bewerken, heeft het veel tekortkomingen.

Lees meer: Teveel organisaties runnen hun bedrijf op...