Blockchain technologie is steeds meer en meer in opkomst. Er valt genoeg over te lezen en te bekijken op Youtube. Zo wordt het ook wel de grootste technologische uitvinding sinds de uitvinding van het internet genoemd. Het concept zelf en zeker de technologie erachter vind ik persoonlijk nog moeilijk te begrijpen. Dus ben ik me toch eens verder gaan verdiepen in de blockchain met de vragen: hoe zit het concept in elkaar en wat kunnen we ermee?

Lees meer: Blockchain, toekomst of blok aan het been? |...

We are thrilled to introduce support for Azure Data Lake (ADL) Python and R extensions within Visual Studio Code (VSCode). This means you can easily add Python or R scripts as custom code extensions in U-SQL scripts, and submit such scripts directly to ADL with one click. For data scientists who value the productivity of Python and R, ADL Tools for VSCode offers a fast and powerful code editing solution. VSCode makes it simple to get started and provides easy integration with U-SQL for data extract, data processing, and data output. 

Lees meer: ADL Tools for Visual Studio Code | Microsoft

Om succesvol te zijn binnen de retail industry moet je anno 2017 met meer op de proppen komen dan klantbeleving en een servicegerichte houding. Er komen veel zaken kijken bij het verkopen van producten en diensten waar je een gezonde marge op maakt en waar consumenten van houden. Dit artikel licht 3 trends uit waar je als retailer niet om heen kunt en hoe een ‘Retail Product Configurator’ helpt je deze trends om te zetten in USP’s.

Lees meer: 3 trends waar je als retailer niet omheen kunt |...

Als retailer wil je zoveel mogelijk meerwaarde bieden voor je klant, zowel in de winkel als online. Dat doe je door zo goed mogelijk in te spelen op de individuele behoeften van de klant. Nu het stof van de eerste digitaliseringsslag is neergedaald in de retail, is het tijd om weer een stap verder te kijken. De term Artificial Intelligence (AI) wordt al enige tijd in de media genoemd en praktische toepassingen komen langzaam naar voren. Maar wat zijn nu de kansen voor de retail sector?

Lees meer: Retail en Artificial Intelligence: een perfecte...