De Nederlandse economie trekt aan. Dat is goed nieuws voor bedrijven, maar stelt HR-afdelingen voor grote uitdagingen. Talent is schaars, werknemers moeten tevreden gehouden worden om ze te behouden en zo productief mogelijk te krijgen. Hoe krijg je daar grip op en automatiseer je terugkerende routineklussen? Een eerste stap is om naar de webinar te kijken waarin je ziet hoe Dynamics 365 for Talent het hele HR-traject ondersteunt.

Lees meer: Het hele HR-traject optimaal ondersteund |...

Microsoft heeft diverse veranderingen voor Power BI doorgevoerd. Zo is de nieuwe dienst: Power BI Premium geïntroduceerd en heeft Microsoft het onderscheid tussen gratis en betaalde functionaliteiten simpeler gemaakt. In deze blog wil ik graag een korte toelichting geven en ingaan op de impact van deze ontwikkelingen op de huidige functionaliteiten van Power BI.

Lees meer: Nieuw licentiemodel voor Power BI | CTB xRM

Veel bedrijven in de bouw- en installatiebranche doorlopen vandaag de dag hun digitale transformatie of maken zich hier klaar voor. Er wordt hierbij veel gekeken naar nieuwe technologische oplossingen. Vaak vergeten bedrijven echter dat men al software voorhanden heeft om flinke stappen te maken in hun digitale transformatie.

 

Lees meer: Verbeterde productiviteit met Office 365 | CTB xRM

Hoe realiseert u een integraal klantbeeld? Met behulp van ERP of CRM?  
“We willen meer inzicht in onze klanten. Niet alleen in hun orderhistorie maar ook in de ‘customer journey’. Hoe doen we dat eigenlijk?” U gebruikt al lange tijd de CRM module binnen Dynamics AX. Dat biedt u veel inzichten in orderhistorie, productafname en contacten. Maar eigenlijk bent u op zoek naar meer. U wilt meer inzicht in het rendement van uw sales- en marketinginspanningen. En meer grip op hoe uw verkooptrajecten uiteindelijk tot deals komen. Hoe krijgt u dit inzicht?

Lees meer: Frustraties over de CRM-module in AX? | HSO

Al eerder hebben we geblogd over het e-book de ‘7 opkomende trends die de detailhandel veranderen’ van Microsoft. De eerste vier onderwerpen waren ‘Digitale ervaringen in de winkel’, ‘Big data wordt toegankelijker’, ‘Detailhandelaars nemen het heft in eigen handen’ en ‘De winkelbeleving opnieuw definiëren’. De vijfde trend is ‘Omnichannel is niet meer weg te denken’ en daar spreken we hieronder over.

Lees meer: Omnichannel is niet meer weg te denken | Prodware